Kontakta mig
+46 73 433 25 17

Om Mig

MeraHjärta är jag, Marie, och jag använder mig av verktyg för att må som bäst oftare och kunna göra förändringar som leder närmare drömmar och mål med livet. Vi behöver väl börja med oss själva – både för att bli bra som chefer, föräldrar eller de vi vill vara –  för att få de resultat vi vill! Och ha så kul vi bara kan. Det vi kan påverka är ju oss själva och vårt eget tillstånd till 100% och jag jobbar med redskap som är enkla och direkta.  Fysiskt, andligt, själsligt och på alla plan är växande är det jag gillar. Jag använder mig av yoga, kvantfysik, zonterapi, ren näring från solmogna grödor och mycket andning för att skifta känsla och få flow.

Jag föreläser, jag har kurser, jag utbildar, jag bygger upp team inom nätverksförsäljning med den bästa av näring från naturen. Jag leder yoga och ger en och annan zonterapibehandling. Jag gör även instant transformation och är med på de kurserna i Sverige.

Alla lever vi i ett högt tempo och det kan vara svårt att hålla balansen. Jag vill inspirera att ta fullt ansvar för ditt eget välmående, för du är värd det.  När du mår bra och har mycket energi, då mår de omkring dig bättre och saker börjar förändras åt det håll du vill. Forskningen visar hur starkt vi påverkar varandra – och att hjärtat är mycket intelligent, och jag tror att vi vill ha mera hjärta i alla områden i livet. Blir liksom roligare då!

Hoppas på att få träffa dig också!

Marie Stilling

MeraHjärta