Kontakta mig
+46 73 433 25 17

JuicePlus

Det absolut bästa – näst efter frukt, grönsaker och bär! Eller kanske t o m bättre!

JuicePlus är  26 olika ekologiska frukter, bär och grönsaker. Vatten, socker och salter är borttagna vid en temperatur på 35 grader – vilket innebär att näringen inte har förändrats eller förstörts. Frukt, grönt och bär är våra viktigaste källor  till vitaminer, kraftfulla antioxidanter, mineraler och fytonäring. Fria radikaler bildas vid förbränning i våra celler – och ger upphov till oxidativ stress och inflammation som förknippas med åldrande och med många livsstilsrelaterade sjukdomar. Med JuicePlus+® ger Du inflammationer och oxidativ stress en riktig match!

Världshälsoorganisationens riktlinjer

Enligt Världshälsoorganisationens riktlinjer ska vi äta minst 5 till 9 portioner frukt och grönt varje dag. Det är det inte många som hinner med. Näringskoncentratet Juice Plus+® med grönsaker, bär och frukt i pulverform gör det enkelt att överbrygga gapet mellan det du bör äta och det du äter, varje dag. JuicePlus är grönsaker, frukt och bär – utan vatten, socker och salter, men med alla näringsämnen kvar. Genom avdunstning på låg temperatur har vattnet tagits bort ur råvarorna och näringen finns kvar, lättupptagligt för kroppens celler.

Den stora och växande mängden klinisk forskning av Juice Plus+® har lett till en globalt ökande acceptans för Juice Plus+® bland läkare och andra sjukvårdsexperter. Många rekommenderar Juice Plus+® till sina patienter.

Läs vad några av dem säger om vikten av att äta mer frukt och grönt, och vilken betydelse Juice Plus+® har för att bygga en hälsosammare livsstil.

Här får du mer information om forskningen – innehållet i kapslarna – videofilm om produktionen – beställning mm. www.juiceplusmarie.com 

Lyssna på vad läkarna säger

Juice Plus+® frukt innehåller:

Äpplen, apelsiner, ananas, persikor, tranbär, papaya, körsbär, dadlar och katrinplommon.

Juice Plus+® grönsaker innehåller:

Rödbetor, broccoli, vitkål, morötter, grönkål, spenat, persilja, vitlök, tomater, havrekli, riskli och grönalgen Spirulina Pacifica.

Juice Plus+® Vineyard, bär innehåller:

Concorddruvor, hallon, vinbär, tranbär, björnbär, svarta vinbär, skan- dinavidska blåbär och extrakt från ingefära, grönt te, kronärtskocka och coenzym Q10.